Kiszállítással kapcsolatos Információk

Mikor érkezik meg a megrendelt termékem?

A délig beérkező rendeléseket, még aznap feladjuk. Tehát, ha 12-óráig megrendeled a termékeket, a GLS futár azt másnap kézbesíteni fogja.

Honnan tudok bővebb információt kérni a kiszállításról?

A csomagod feladása után a GLS küld neked egy SMS-t, hogy feladásra került tőlünk a csomagod. Ha felhívod a GLS központi telefonszámát , akkor itt tudod megérdeklődni, hogy hol tart a kiszállítás. 

Külföldre is szállíttatok?

Külföldi rendeléssel kapcsolatban kérlek hello@yogasutra.hu-ra írj nekünk, hogy tudjunk egyeztetni veled a kiszállítás módjával kapcsolatban.

Hétvégén is tudtok kiszállítani?

Sajnos hétvégén a GLS futárai nem dolgoznak, így csak hétköznap tudnak kiszállítani. Természetesen igyekszünk, hogy a lehető leggyorsabban kapd meg a termékedet.

Olyan kérdésem lenne, amire itt nem kaptam választ. Hol kérdezhetek tőletek?

Itt tudsz tőlünk kérdezni : hello@yogasutra.hu vagy a +3630 430 6960 telefonszámon elérhetsz minket

Fizetési módok

Fizethetsz bankkártyával :

A bankkártyával, előre történő fizetés díjmentes. A fizetés során megadott adatok védve vannak a nemzetközi elvárásoknak megfelelő, auditált biztonsági rendszerek által.

Online fizetési partnerünk: PAYLIKE 

Biztonság

A YogaSutra-nál a Let’s Encrypt Authority által hitelesített 256 bites SSL titkosítást használunk. Emiatt oldalunkat 100%-ig biztonságos HTTPS kapcsolaton keresztül böngészheted.

Ez elengedhetetlen ahhoz, hogy nálunk teljes biztonságban használhasd bankkártyádat a vásárláshoz, hiszen kártyaadataid hozzánk el sem jutnak! 

A biztonságos vásárlásod 100%-os garanciánkkal is erősítjük. 

Garanciáról itt tudhatsz meg többet

Fizetés utánvéttel :

Amennyiben a megrendelt termék futárszolgálattal kerül kiszállításra,lehetőség van arra, hogy a Felhasználó a megrendelés végösszegét a futárnak teljesítse bankkártyával, vagy készpénzben a megrendelt termék(ek) átvételekor.

Utánvétes fizetés költsége: 1200 Ft

Közvetlen banki átutalással:

Fizetés közvetlenül a bankszámlánkra történik. A megjegyzés rovatban tüntessük fel a rendelésszámot.

Fontos : A kiszállítás az összeg beérkezését követően történik.

Jó tudni rész:

  • A délig beérkező rendeléseket, még aznap feladjuk. Tehát, ha 12-óráig megrendeled a termékeket, a GLS futár azt másnap kézbesíteni fogja. Mindig következő napi szállítással küldjük ki a csomagjainkat. (Tehát a termékedet a következő munkanapon fogod megkapni)
  • 15000 Forint fölötti megrendelés esetén ingyenes a kiszállítás.
  • Szállítással kapcsolatban itt tudsz érdeklődni: hello@yogasutra.hu
Close Menu
error: Content is protected !!
×
×

Cart