rólunk

háttér info

Amikor megismerkedtünk a parafamatraccal, szerelem volt első látásra. Fel van ruházva minden olyan tulajdonsággal, amivel egy jógaszőnyegnek rendelkeznie kell! A parafa a szenvedélyünkké vált..

 

YogaSutra csapata egy környezetbarát közösség. A filozófiánk az, ha kicsiben is, de hozzájárulunk a csodálatos bolygónk megőrzéséhez,  földünk jobbá tételéhez, és nem utolsó sorban egészségünk megőrzéséhez.

Ugye ismered a mondást ” egészség nélkül semmi sincs..

Nagyon sok „olcsó” matraccal találkozunk a piacon, amelyek sajnálatos módon mérgező, veszélyes műanyagokkal és más vegyi anyagokkal készülnek.

Mivel sok időt töltünk a jóga szőnyegünkön, fontos, hogy olyan matracon dolgozzunk, amely biztonságot nyújt számunkra, és bolygónk számára is.

Így hosszú kutatás után,  különböző matracok kipróbálását követően, megismerkedtünk a parafamatraccal, ami számunkra a csodával egyenlő volt. Hogy miért?  Azért mert;

 

Először is

a parafa akár nedves akár száraz, – nem csúszik, 100%-ban tudsz a jóga pózokra fókuszálni. Csodálatos tapadást és kíméletes támogatást nyújt, ami biztonságosabb és magabiztosabb gyakorlást jelent minden alkalommal.

Másodszor,

a parafa egy megújuló, környezetbarát erőforrás. Könnyű és szuper gyorsan szárad. Nem veszi fel a vizet – így a szőnyeg perceken belül megszárad. És talán a legkiválóbb tulajdonsága az, hogy a parafa természetes antimikrobiális anyag, megöli a baktériumokat, gombákat, vírusokat, ami lényegében azt jelenti, hogy ez egy öntisztító szőnyeg.

Ellentétben a többi matraccal / jógaszőnyegekkel, amelyek hordozhatnak egy csomó baktériumot, kórokozót, mikróbát, nem beszélve a szagokról, amit megelőzhetünk az anti mikrobális szőnyegünk használatával. Drasztikusan lecsökkenti a nem odaillő élősködőket.

Ahogy a világ változik és fejlődik, úgy a jóga is. A jóga gyakorlatok is az evolúcióról szólnak. Elsajátítod a pózokat, fejlődsz, magabiztosabb vagy a különböző pozitúrák terén, idővel a légzés tudatossá válik, és tovább mélyed az elme-test kapcsolata.

Gyakorló jógázókként kijelenthetjük, hogy jógaszőnyegünk kihat a gyakorlatunkra és önmagunkra! Ezért van értelme, hogy megtaláljuk azt a jógaszőnyeget, ami szintén fejlődött, és ez nem más, mint Magyarországon az egyedülálló YogaSutra Parafamatracunk.

Close Menu
×
×

Cart