Ingyenes házhozszállítás 17000 Ft felett

Amikor megismerkedtünk a parafamatraccal, szerelem volt első látásra. Fel van ruházva minden olyan tulajdonsággal, amivel egy jógaszőnyegnek rendelkeznie kell! A parafa a szenvedélyünkké lett..

A YogaSutra csapata egy környezetbarát közösség.

A filozófiánk az, ha kicsiben is, de hozzájárulunk a csodálatos bolygónk megőrzéséhez,  földünk jobbá tételéhez, és nem utolsó sorban egészségünk megőrzéséhez.

Ugye ismered a mondást ” egészség nélkül semmi sincs..

Nagyon sok „olcsó” matraccal találkozunk a piacon, amelyek sajnálatos módon mérgező, veszélyes műanyagokkal és más vegyi anyagokkal készülnek.

Mivel sok időt töltünk a jóga szőnyegünkön, fontos, hogy olyan matracon dolgozzunk, amely biztonságot nyújt számunkra, és bolygónk számára is.

Így hosszú kutatás után,  különböző matracok kipróbálását követően, megismerkedtünk a parafamatraccal, ami számunkra a csodával egyenlő volt. Hogy miért?  Azért mert;

Először is a parafa akár nedves akár száraz, – nem csúszik, 100%-ban tudsz a jóga pózokra fókuszálni.

Csodálatos tapadást és kíméletes támogatást nyújt, ami biztonságosabb és magabiztosabb gyakorlást jelent minden alkalommal.

Másodszor, a parafa egy megújuló, környezetbarát erőforrás, (Olvass tovább). Könnyű és szuper gyorsan szárad.

Nem veszi fel a vizet – így a szőnyeg perceken belül megszárad.

És talán a legkiválóbb tulajdonsága az, hogy a parafa természetesen antimikrobiális – megöli a baktériumokat, ami lényegében azt jelenti, hogy ez egy öntisztító szőnyeg.

 

Ellentétben a többi matraccal/ jógaszőnyegekkel, amelyek hordozhatnak egy csomó baktériumot, kórokozó, mikróbát,  nem beszélve a szagokról, ezért fontos az antimikrobiális szőnyeg használata, amely drasztikusan lecsökkenti a nem odaillő élősködőket. (Olvass tovább)

Ahogy a világ változik és fejlődik, úgy a jóga is. A jóga gyakorlatok is az evolúcióról szólnak. Elsajátítod a pózokat, fejlődsz, magabiztosabb vagy a különböző pozitúrák terén, idővel a légzés tudatossá válik, és tovább mélyed az elme-test kapcsolata.

Gyakorló jógázókként kijelenthetjük, hogy jóga szőnyegünk kihat a gyakorlatunkra és önmagunkra!

 

 

Ezért van értelme, hogy megtaláljuk azt a jóga szőnyeget, ami szintén fejlődött, és ez nem más, mint Magyarországon az egyedül álló YogaSutra Parafamatracunk.

A Barion okos fizetést a Barion Payment Zrt. mint e-pénz kibocsátó üzemelteti a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt. MNB engedélyszám: H-EN-I-1064/2013

Iratkozz fel hírlevelünkre!

Miért érdemes?

Előbb értesülhetsz legujabb akcióinkról, promóciónkról, és egyedi ajánlatokról. 

Üdv a YogaSutra klubban! :) Küldtünk neked egy üzenetet a megadott E-mail címre.