rólunk

háttér info

Amikor megismerkedtünk a parafamatraccal, szerelem volt első látásra. Fel van ruházva minden olyan tulajdonsággal, amivel egy jógaszőnyegnek rendelkeznie kell! A parafa a szenvedélyünkké vált..

 
parafa matrac

YogaSutra csapata egy környezetbarát közösség. A filozófiánk az, ha kicsiben is, de hozzájárulunk a csodálatos bolygónk megőrzéséhez,  földünk jobbá tételéhez, és nem utolsó sorban egészségünk megőrzéséhez.

Ugye ismered a mondást ” egészség nélkül semmi sincs..

Nagyon sok „olcsó” matraccal találkozunk a piacon, amelyek sajnálatos módon mérgező, veszélyes műanyagokkal és más vegyi anyagokkal készülnek.

Mivel sok időt töltünk a jóga szőnyegünkön, fontos, hogy olyan matracon dolgozzunk, amely biztonságot nyújt számunkra, és bolygónk számára is.

Így hosszú kutatás után,  különböző matracok kipróbálását követően, megismerkedtünk a legjobb parafa jógamatraccal, ami számunkra a csodával egyenlő volt. Hogy miért?  Azért mert;

 
Prémium Jógaszőnyeg

Először is

a parafa akár nedves akár száraz, – nem csúszik, 100%-ban tudsz a jóga pózokra fókuszálni. Csodálatos tapadást és kíméletes támogatást nyújt, ami biztonságosabb és magabiztosabb gyakorlást jelent minden alkalommal.

Természetes parafa matrac
Természetes parafa matrac

Másodszor,

a parafa egy megújuló, környezetbarát erőforrás. Könnyű és szuper gyorsan szárad. Nem veszi fel a vizet – így a szőnyeg perceken belül megszárad. És talán a legkiválóbb tulajdonsága az, hogy a parafa természetes antimikrobiális anyag, megöli a baktériumokat, gombákat, vírusokat, ami lényegében azt jelenti, hogy ez egy öntisztító szőnyeg.

Ellentétben a többi jógamatraccal / jógaszőnyegekkel, amelyek hordozhatnak egy csomó baktériumot, kórokozót, mikróbát, nem beszélve a szagokról, amit megelőzhetünk az anti mikrobális szőnyegünk használatával. Drasztikusan lecsökkenti a nem odaillő élősködőket.

Yoga Sutra Parafamatrac
Természetes parafa jógamatrac

A YogaSutra kizárólagosan Portugáliában készített matracokkal foglalkozik.
100% -ban Természetes, kiváló minőségű Parafából készülnek, és nem pedig parafa őrleményből. A kéreg szeletelésével és préselésével készülnek parafaszőnyegeink.
EVA-habot használunk a jógaszőnyegünk alján, amit Olaszországban gyártanak. Az EVA egy viszonylag új, korszerű anyag, ami újrahasznosítható, könnyen lebomló, szagtalan, ütésálló, rugalmas, extratapadású és könnyű. Továbbá minden termékünk vegán és cruelty-free

Gyakorló jógázókként kijelenthetjük, hogy jógaszőnyegünk kihat a gyakorlatunkra és önmagunkra! Ezért van értelme, hogy megtaláljuk azt a jógaszőnyeget, ami szintén fejlődött, és ez nem más, mint Magyarországon az egyedülálló YogaSutra Parafa jógamatracunk.

Yoga Sutra
Yoga Sutra