NE PARÁZZ, PARAFÁZZ!

YOGA
Relaxed
Active
Barre

5 TIPP HOGY MIÉRT VÁLASZD A PARAFA MATRACOT

Termékeink a paratölgy kérgének szeletelésével és préselésével, valamint eva habbal készülnek és nem parafa őrleményből, gumi felhasználásával. Egészségünk fenntartása érdekében, ezt nagyon fontos szem előtt tartanunk.

  • 1 -Prémium parafaszőnyegünk rugalmas, ezért kíméli a gerincet és az ízületeket. Flexibilitását a 40 millió/cm3 levegővel telt celláinak köszönheti. Ez szolgál magyarázatul rugalmassága, ütésállósága és nem utolsósorban, térfogata és súlya közötti óriási különbségre. Könnyeddé teszi a jóga gyakorlatokat, kopásálló, nem nyomódik be, és nem pattog le a felülete.
  • 2 - Antiallergén és antisztatikus, vagyis a felszínén nem tud megülni a por, keserű íze miatt pedig a rovarok és atkák is kerülik. A szoba levegője ez által tiszta marad, ami a légúti allergiában szenvedők számára különösen fontos.
  • 3 - Páraáteresztő, páraelvezető és vízálló, így nem penészedik, és nem gombásodik, miközben természetes, meleg környezetet eredményez. Olyan csúszásgátló tulajdonságokkal rendelkezik, amely még a bőr és a gumi csúszásmentességét is felülmúlja. Vegán és cruelty-free
  • 4 - Könnyen tisztítható, egy nedves ruhával áttörölve máris tiszta a parafa jógaszőnyegünk. Hangszigetelő, hangelnyelő és rezgéscsillapító hatással is rendelkezik, kiváló hőszigetelő.
  • 5 - Természetes tűz -visszatartó anyag: nem terjeszti a tüzet, és égés közben nem bocsát ki mérgező gázokat.
  • 5+1 - A parafa természetes védőpajzsot képez a káros földsugárzások ellen (vízerek, Hartmann-háló, Curry-háló stb.)

Mi is a Parafa : Olvass tovább

parafa matrac